Na het succes van hun debuutsingle 'Leave The Door Open' hebben Bruno Mars en Anderson .Paak als Silk Sonic vandaag de opvolger 'Skate' uitgebracht. Ook de bijbehorende videoclip waarin Bruno en Anderson een groovy en zomerse serenade geven aan een skatecrew is vandaag verschenen. De video is geregisseerd door Bruno Mars en Florent Déchard.

'Skate' is de tweede track van het nog te verschijnen album An Evening With Silk Sonic, waar ook gitarist Bootsy Collins aan heeft meegewerkt. Het zaadje voor de samewerking tussen Mars en Anderson werd gepland toen ze samen door Europa tourden tijdens Bruno's 24K Magic World Tour. Tijdens nachtelijke jamsessies ontdekten ze hun muzikale chemie. Vlak voor de uitbraak van de wereldwijde pandemie, belde Bruno Anderson op: “Remember that idea we had back in 2017? Let’s do it.”

Een studiosessie groeide uit tot een maandenlange samenwerking met Silk Sonic als resultaat. Met hun debuutsingle 'Leave The Door Open' wonnen ze tijdens de BET Awards 2021 in de categorie 'Best Group' en er volgenden optredens tijdens grote award shows zoals tijdens de Grammy's. Het nummer heeft inmiddels meer dan 1,2 miljard streams en 346 miljoen views op YouTube.

OVER BRUNO MARS

Voordat Bruno Mars bij het grote publiek bekend wordt als artiest, werkt hij als producer voor artiesten als Brandy, Cee Lo Green en Sean Kingston. In 2010 breekt hij door als solo artiest wanneer hij het album Doo-Wops & Hooligans uitbrengt met daarop onder andere de hit ‘Just The Way You Are’. Daarna volgt het album Unorthodox Jukebox (2012) met de single ‘Locked Out Of Heaven’ en het met zeven Grammy's bekroonde album 24K Magic (2016) met de single ‘That’s What I Like’. In de tussentijd scoort hij ook nog een hit met ‘Uptown Funk’ in samenwerking met Mark Ronson.

OVER ANDERSON .PAAK

De Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer en multi-instrumentalist Anderson .Paak begint als tiener met drummen in de band van de kerk. Hij breekt door met het album Venice en zijn bijdrage aan het album Compton van Dr. Dre. Daarna scoort hij succes met het album Malibu en samenwerkingen met onder andere Mac Miller, Kendrick Lamar en Chance the Rapper. Anderson .Paak won in 2016 twee Grammy's voor Best New Artist en Best Urban Contemporary Album en in 2019 een Grammy voor Best Rap Performance. Dit jaar is hij opnieuw genomineerd in de categorie Best Music Video en Best Melodic Rap Performance.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over