Een waar fenomeen pakt komend voorjaar de Ancienne Belgique in! Op 16 mei laat het Britse duo zijn Belgische fans dansen op het ritme van hun scherpe beats!

Sigma noemen we in één adem met The Chainsmokers, Calvin Harris en Disclosure: op het kruispunt tussen dance en pop. Een explosieve mix voor een breed publiek dat zich maar al te graag uitleeft op de populairste dansvloeren over de hele wereld. Sinds de release van hun eerste single “Lassitude” (feat. Koko) in 2010 – een samenwerking met DJ Fresh – breken Cameron Edwards en Joe Lenzie record na record, rijgen ze de prestigieuze samenwerkingen aan elkaar en stapelen ze de commerciële successen (“Night & Day”, “Nobody To Love”, “Changing”) schijnbaar moeiteloos op. In 2015 nam de hype rond Sigma een nieuwe wending met hun debuutplaat ‘Life’. Het album bulkt van de energie met 20 onweerstaanbare tracks, waaronder hits als “Cry” (met Take That) en “Find Me” (met Birdy) en andere formidabele singles met bijdragen van Rita Ora, Paloma Faith en Labrinth. Eind 2016 klokte Sigma al af op 4 miljoen verkochte singles, 308 miljoen views op YouTube en optredens op ’s werelds grootste festivals – waaronder Glastonbury en Rock Werchter.

Op het podium laten Cam en Joe zich omringen door een complete band, een productie die staat als een huis en een verbijsterende lichtshow! Een absolute must in je concertagenda! Op 16 mei staat Sigma in de Ancienne Belgique! Tickets zijn te koop vanaf maandag 6 maart, 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sigma
Datum: 
Dinsdag 16 mei 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over