Shakers, de naam van één van de zovele hippe coctailbars in Vlaanderen. We onmoeten er vier barmeiden die hun verhalen over de klanten delen met het publiek. Het resultaat is een schitterende komedie. In de hoofdrollen schitteren Wanda Joosten, Hilde Breda, Griet Stevens en Kathleen Sterckx. Yves De Lathouwer van het jonge Moonbeat in Mechelen is regisseur van dienst. Shakers gaat op toernee door Vlaanderen en speelt liefst 7 voorstellingen in de Zwarte Zaal, dit van 8 tot en met 17 november.

‘Shakers’... een parodie op het leven zelf! Soms ontroerend, soms grof, maar vooral onweerstaanbaar grappig! Elke stad of gemeente heeft tegenwoordig wel zijn ‘Shakers’. Een hippe & trendy taverne of cocktail-bar waar iedereen, die denkt er een zinvol sociaal leven op na te houden, gezien wil worden. Poseurs en afgestofte Yuppies proberen er wanhopig de leegte van hun bestaan te vullen met cuba-libre, tequila of ander sterk spul.

Op het ritme van trendy muziek mixen de barmeiden exotische cocktails. Met de glimlach snoeren ze elke zelfingenomen macho de mond en ontwijken elegant de grijpgrage vingers van een opkomende midlife-crisis met een hangbuik.

Wanda Joosten, Hilde Breda, Griet Stevens en Kathleen Sterckx spelen in een flitsend tempo een twintigtal verschillende personages. Zij fungeren daarbij als gids en vertellen ongezouten en met het hart op de tong over hun clientèle, de handtastelijkheden en stoerdoenerij, over vermoeiende benen en zere eksterogen, de oorverdovende muziek, maar ook over hun kleine en grote problemen, hun dromen en verlangens...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Shakers
Datum: 
Vanaf 8 november 2013
Locatie: 
Zwarte Zaal, Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

070 246 036
Meer over