Na een pauze van vijf jaar is Selah Sue weer helemaal terug met een EP waar 5 gloednieuwe nummers op te vinden zijn. Deze EP is geschreven in de euforie die volgde na de geboorte van haar eerste kind. Voor het eerst producete Selah Sue volledig zelf de nieuwe EP en kreeg ze hierbij de hulp van Kwes (Solange, Kelela).

De Bedroom EP is een intiem en open project waarbij Selah Sue recht uit het hart spreekt. Zo bezingt ze de liefde voor haar twee kinderen in het openingsnummer You en staat ze met de strofe "When my mind is lost, will you stand by me every night and day?” in het nummer Always stil bij het ouder worden.

Tijdens de quarantaine zijn de Lullaby Sessions van Selah Sue op Facebook een baken van steun en comfort voor de fans. Hier speelt ze wekelijks covers en akoestische versies van haar nummers. Meer over deze sessies kan je vinden op haar Facebook pagina: https://www.facebook.com/SelahSue

TRACKLIST

  1. In A Heartbeat
  2. You
  3. You’re My Heart (feat. Naima & Zuraya)
  4. Always - Cosmo
  5. I Would Rather

Ontdek hieronder de live versie van You en Alone

Sinds haar tweede album Reason in 2015 werd uitgebracht, heeft Selah Sue een opmerkelijk parcours afgelegd. Zo ontving ze in 2016 de MIA voor Solo Vrouw en werkte ze samen met o.a. J. Cole, Childish Gambino en Hudson Mohawke. Deze Bedroom EP duidt haar terugkeer aan en is een voorbode van meer, waaronder een nieuw album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over