Na uitverkochte shows in de AB en het Koninklijk Circus vorig najaar, de Lotto Arena vorige maand nog, en uiteraard ook met nog een concert op Rock Werchter op de agenda, zal de Leuvense schone het jaar 2015 in schoonheid eindigen, met een concert in de Brusselse muziektempel Vorst Nationaal op zaterdag 5 december!

De hits uit haar eerste album, waarmee ze de internationale hitlijsten bestormde, staan nog in eenieders geheugen gegrift. Onder meer "Raggamuffin", "This World" en "Crazy Vibes" bombardeerden Selah Sue tot dé revelatie van 2011, en een artieste die al ruim een miljoen platen verkocht, met songs die de wereld rondgaan.

Maar vandaag is het met haar tweede langspeler dat ze opnieuw van zich doet spreken, en nog steeds eenzelfde enthousiasme weet teweeg te brengen. "Alone", de eerste single met de funky soulritmes, was de voorbode van deze meer dan geslaagde opvolger. De release van 'Reason' in maart van dit jaar wekte eensgezind positieve emoties en felicitaties op. Selah Sue levert dertien prachtige en gepassioneerde tracks af, die haar zangkwaliteiten mooi in de verf zetten op bijvoorbeeld het betoverende "Fear Nothing" of de ballade "I Won't Go For More". Maar bovenal neemt ze haar luisteraars mee op een bontgekleurde reis die heen en weer springt tussen verschillende tempo's, en tussen power en subtiliteit. De nauwelijks 25-jarige artieste weet als geen ander de Belgische en internationale scene te verleiden en werkt zich steeds nadrukkelijker op tot een icoon.

Selah Sue zet haar zegetocht dus verder, en zal voor de tweede keer Vorst Nationaal inpakken, intussen al vier jaar na haar fabuleuze eerste passage. Een concertafspraak vol emoties, met de Belgische publiekslieveling, op 5 december! De ticketverkoop start op vrijdag 29 mei om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Selah Sue
Datum: 
Zaterdag 5 december 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over