Selah Sue is dit jaar helemaal terug! De Belgische zangeres legt momenteel met veel zorg de laatste hand aan haar tweede album, dat dit najaar verschijnt, en kondigt meteen ook twee exclusieve concerten aan om het nieuwe werk voor te stellen aan haar fans!

De Leuvense schone was dé revelatie van 2011. Met haar talent en prachtige stem, maar ook met haar charme en uiteraard haar onweerstaanbare groove weet ze de hele wereld in te pakken. Haar eerste langspeler slaat, met een aanstekelijke combinatie van reggae-ragga, soul en R&B, in als een bom. Elf zelfgeschreven nummers en een duet met Cee Lo Green, meer had Selah Sue niet nodig om zo goed als iedereen achter zich te scharen. Uiteraard verdienen superhits “This World”, “Mommy” en het razendpopulaire “Raggamuffin” hierbij een extra vermelding. Haar succes gaat niet onopgemerkt voorbij en brengt haar naar podia op de grootste festivals en de meest bekende concertzalen, steeds met een niet aflatende volmaaktheid.

In afwachting van de release van haar nieuwe plaat, maakt Selah zich op voor een langverwacht weerzien met haar fans. Ze bevestigt niet één, maar twee nieuwe zaalconcerten! Afspraak op 7 november in de Ancienne Belgique en op 10 november in het intieme Koninklijk Circus. De voorverkoop voor beide concerten gaat van start op donderdag 17 juli om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Selah Sue
Datum: 
Vrijdag 7 november 2014, 20.00 uur
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over