Youri vanlommel

Selah Sue is terug met een gloednieuwe single 'Alone'. Deze eerste track is een voorsmaakje voor de 'Alone' EP (4 nummers) die uitkomt op 1 december. Vanaf maandag 3 november zal de single online beschikbaar zijn via iTunes en op streaming platformen en kan men de EP vooruitbestellen. Vandaag gaat de Vlaamse nachtegaal op bezoek bij de verschillende radiostations om haar nieuwe single 'Alone' eigenhandig te overhandigen en voor te stellen. Volg haar radioronde via #Alone #SelahSue.

'Alone' de eerste titel die een tipje van de sluier oplicht. Het aanstekelijke nummer bevat Selah’s typische invloedssferen bestaande uit moderne soul, urban en pop. De Leuvense zangeres kroop voor het nieuwe materiaal de studio in met de getalenteerde producers Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) en Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim). Beide heren voegen een hedendaagse stijl toe aan Selah’s innemende soulstem.

Naast 'Alone' zullen ook de tracks 'Together' (featuring Childish Gambino), 'Time' et 'Won’t Go For More' terug te vinden zijn op de nieuwe 'Alone' EP. Deze vier nummers duiden de klankkleur aan van de diverse stijlen die we mogen verwachten op haar nieuwe album 'REASON' De wereldwijde release is voorzien voor 2 maart 2015, exact vier jaar na haar debuutplaat 'SELAH SUE' (2011). Haar debuut was een ongezien succes in ons land; het album verkocht maar liefst 120.000 exemplaren en behaalde daarmee 6x platina. Daarvoor ontving ze een Ultratop Download Award (prijs voor de meest gedownloade artieste van 2011) en drie MIA’s (beste vrouwelijke artieste (2011/2012) en beste album (2011)).

Na twee jaar druk door de wijde wereld te toeren (meer dan 200 data gespreid over Europa, USA, Zuid-Amerika), legt Selah Sue momenteel de laatste hand aan haar langverwachte album 'REASON'. Zelf is ze zeer enthousiast om het nieuwe werk voor te stellen op Belgische podia. Haar show op 7 november in de Ancienne Belgique is uitverkocht. Wil je 'Alone' en haar andere nieuwe nummers ontdekken op 10 november in het Koninklijk Cirus? Wees er als de kippen bij om je tickets te bestellen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sela Sue
Datum: 
10/11/2014
Locatie: 
Koninklijk Circus

Reservatie:

Meer informatie
Meer over