Sean Dhondt koestert al jaren de droom om onder zijn eigen naam muziek uit te brengen. Zijn deelname aan 'Liefde voor Muziek' kwam dan ook precies op het juiste moment. Zijn versies van 'Ordinary', 'Leef' en 'Als de dag van toen' waren stuk voor stuk voltreffers. En nu is het ook tijd om live te gaan met zijn songs.

De televisie- en radio presentator is in eerste plaats muzikant. Lang voor zijn carrière bij Medialaan was Sean drummer en later ook frontman bij de poppunk band Nailpin. Succesvolle tournees in binnen- en buitenland volgen, als ook de main stage van Rock Werchter. In 2015 is hij frontman van Manoeuvres en scoort met de hit 'My Love' ook een plek op de affiche van Pukkelpop.

Nu stapt Sean uit de veilige cocoon van een band. Hij werkte aan een nieuw album met een aantal singer-songwriters en verschillende producers. Single 'Snoop' (released 29 mei) is een eerste voorproefje. Sean: “Dit is de plaat die al heel lang wilde schrijven. Het voelt gewoon goed, het klopt. Dit is waar ik van hou en dat wil ik live delen met mijn publiek, hen écht meenemen in mijn wereld, through all the highs and the lows.”

Sean stelt 'Snoop' en meer nieuw werk voor op 26 maart 2021 in Trix Antwerpen. Een full show mét band en ook songs uit 'Liefde voor Muziek'. Tickets vanaf vrijdag 26 juni!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over