Kom de dating king & queen deze zomer tegen op de kusten, de costa's en de playa's

Remember playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit MTV's Ex on the Beach: Double Dutch? Wat nou als Jorden zijn zelfvertrouwen en versier-strategieën deelt met anderen die daar wat minder bedeeld in zijn? En wat als we zijn partner in crime, de doortastende en bubbly flirt Channah meesturen voor de vrouwelijke touch?

Viacom-zender MTV stuurt dit bijzondere duo op pad! Deze zomer gaan "King Jorden" en "Queen C" op de costa’s in binnen- en buitenland op zoek naar vriendengroepen die hun hulp op het gebied van een ouderwets potje versieren wel kunnen gebruiken. Hebben jij en je vrienden nog geen succes geboekt deze zomer? Kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken om te scoren? Jorden en Channah uit EOTBDD hebben één missie. En die faalt nooit! Scoren dus!

Scoor De Zomer Door is binnenkort te zien op MTV. Kom Jorden en Channah deze zomer nog tegen in Albufeira (eind juli) en aan de Spaanse costa's (tweede week van augustus).

Bekijk de promo hieronder

ver MTV Benelux

MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over