Ook voor schlagerkoningin Laura Lynn is het een super-druk weekend. Vandaag geeft de vrolijke West-Vlaamse zangeres een uniek concert op ‘Rimpelrock’ in Hasselt. Om 13.40 begint Laura Lynn aan een optreden dat 45 minuten zal duren. De setlist bevat de grootste hits van de zangeres (Jij bent de mooiste, Arrivederci Hans, Je hebt me 1000 maal belogen e.v.a.) en als we kijken naar het lijstje van muzikanten dan zijn we echt onder de indruk. ‘Laura Lynn zal met 9 muzikanten op het podium staan en zij behoren toch wel de top van Vlaanderen. We hebben een beroep gedaan op de Heavy Horns als blazerssectie, Pallieter, Miguel Wiels, Vincent Pierins, Eric Melaerts, Herman Cambré kortom de boys die ook bij Clouseau en Natalia voor het nodige muzikale geweld zorgen’ zegt manager Patrick Vandewattyne.

Het concert van Laura Lynn op ‘Rimpelrock’ is meteen ook een fijne opwarmer voor de ‘Betoverd concerttour’ die de zangeres voor 2007 heeft voorzien. Op vrijdag 23 februari 2007 wordt in de Antwerpse Zuiderkroon het startschot gegeven voor ‘Betoverd’. Een unieke show waarbij Laura Lynn met een live-orkest, ballet, dans en spektakel echt wel het beste van zichzelf zal geven. Je kan vanaf nu reeds tickets kopen voor deze uniek Laura Lynn show. Vanaf januari tot juni 2007 zal je Laura Lynn enkel en alleen maar aan het werk kunnen zien tijdens haar unieke concerttour ‘Betoverd’.

Vandaag is Laura Lynn te gast op ‘Zomerhit 2006’. Volgende week maandag én woensdag komt Laura Lynn langs in Blankenberge voor de opnames van ‘Tien om te zien’. Misschien is ze dinsdag ook van de partij want dan kennen we de winnaar van de ‘Tien om te zien trofee 2006’. K3, Spring en Sylver vechten het onderling uit met Laura Lynn voor de eerste plaats en de award. Maandag hoor je de nummer één single ‘Jij bent de mooiste’ van Laura Lynn – uitzending nu woensdag 16 augustus – en woensdag hoor je de party medley van Laura Lynn met uitzending op woensdag 30 augustus 2006.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: