Zaterdag waren heel wat mensen afgezakt voor Donna's Summercity en Donna's Soirée Deluxe. Niettemin gingen de meeste mensen teleurgesteld naar huis. Voor de start van Donna's Summercity waren de meeste mesen al uitgeregend en afgezakt naar droge oorden. Doch hadden deze mensen ongelijk. Toen Donna's Summercity op gang kwam zag je de regenwolken verdwijnen. Af en toe viel er nog een spatje regen maar niet meer om de mensen weg te krijgen. Hoe meer we naar de avond gingen, hoe voller het plein dan ook kwam te staan. En ze hadden gelijk.

Donna wilde dit jaar uitpakken met een groot evenement in plaats van een zomertour. Ook al viel het weer tegen. Donna wist er toch de sfeer en de smaak in te brengen. De aftrap van Donna's Summercity werd gegeven aan Pita. Vervolgens werd de fakkel doorgegeven aan Laura en Katerine. Zij brachten de sfeer er in en warmde het publiek meer dan goed op voor ondermeer Gene Thomas en Kate Ryan.

Maar eerst was het de beurt nog aan drie andere Belgische artiesten. De eerste hiervan was Wouter. Wouter deed wat hij normaal gezien altijd doet, het publiek op zijn kop zetten. Vervolgens was het de beurt aan Reborn en udo die het publiek meer dan wisten te bekoren.

Natuurliujk bewaarde Donna de echte top voor het einde. Gene Thomas mocht na een korte pauze Donna terug op gang blazen. Vervolgens was het de Beurt aan onze Eurosong kandidate, Kate Ryan. Zij werd direct in de armen gesloten door het Antwerpse publiek. Wat ze in Athene vergeten was door de stress deed ze hier meer dan perfect: De kniezwengel. Als afsluiters van de avond werden Hadise en Sandrine opgeroepen. Zij sloten deze prachtige muzikale avond schitterend en droog af.

De echte afsluiter was natuurlijk het prachtig vuurwerk dat op de Schelde werd afgeschoten.

Wij Waren Hier ook aanwezig en bezorgen jullie de komende dagen massa's foto's van Dit evenement en hun randactiviteiten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: