Na Sterartiesten Stan Van Samang en Roel Vanderstukken vorige week, komt nu ook Sarah, één van de meest getalenteerde zangeressen van Vlaanderen, naar De Entertainement Groep.

Sarah (De Koster 25 j.) scoorde in 1997 hoge ogen toen ze als 16-jarige de Soundmixshow won een gesmaakte versie van 'You Ought To Know' van Alanis Morissette. Dat succes verzilverde zij het jaar nadien met de single ‘True love is Tough’. Deze single werd door radio en publiek enthousiast onthaald en critici loofden het indrukwekkende stemgeluid van Sarah. De definitieve doorbraak van Sarah kwam er in 2001 met ‘What I Need’, de titelsong van ‘Flikken’. Nadien kwam de single ‘Breathing Room’ uit en meteen mocht Sarah haar eerste gouden plaat in ontvangst nemen. De singles ‘Very Last Moment’ en ‘the One You Love’ breiden een verlengstuk aan dat gouden succes.

Een absoluut hoogtepunt in haar carrière kwam er met ‘You are the Reason’, het romantische duet met Koen Wauters waarmee een nummer-één hit én een tweede gouden plaat werden binnengerijfd.
Begin 2006 doken Sarah en Raf Van Brussel de studio in om ‘Here I Am’ op te nemen. Deze succesvolle, muzikale romance kreeg dezer dagen een vervolg onder de vorm van de nieuwe, aanstekelijke single: ‘Roundabout’: een catchy en up-tempo nummer met hoog meezing-gehalte. ‘Roundabout’ is een radiohit in wording en nog maar eens mag blijken dat de stemmen van Sarah en Raf bijzonder goed bij mekaar passen!

Sarah over haar komst naar De Entertainment Groep: ‘Ik vond het tijd voor een nieuwe, frisse wending in mijn carrière. Tijdens en na de gesprekken met De Entertainment Groep voelde ik telkens ‘fijne vibes’. Ik ben dan ook blij dat ik in zee ga met de enthousiaste en gedreven mensen van De Entertainment Groep!’

Henk Vermeulen, algemeen directeur van De Entertainment Groep: ‘Na 15 succesvolle singles en 3 CD’s is Sarah een vaste waarde geworden in de Vlaamse muziekscène. Sarah is gedreven, heeft présence én heeft één van de mooiste stemmen van Vlaanderen. Met haar nieuwe – bijzonder aanstekelijke - single ‘Roundabout’ bewijst ze nogmaals haar bijzondere talent.’

De Entertainment Groep is een crossmediaal productiehuis dat werkzaam is in de verschillende entertainment-disciplines: evenementen, televisie, artiesten en muziek en verzorgt in dat kader het exclusieve management van o.a. Marco Borsato, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Ilse De Lange, Krezip en Guus Meeuwis.

Voor meer info: www.entertainmentgroep.be of www.sarahmusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: