Al lang overbodig Carlos Santana nog voor te stellen ! Na veertig jaar carrière en evenveel albums is deze gitarist een ware legende geworden. Meer dan 100 miljoen verkochte albums en concerttickets in de vier windstreken van onze planeet zijn daar het levende bewijs van. Net zoals de indrukwekkende lijst aan prijzen. Tien Grammy Awards, drie Latin Grammy Awards, een Billboard Century Award, een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame en een notering in de Top-20 van Rolling Stone's lijst van de honderd beste gitaristen aller tijden. Een onvervalste rockheld !

Carlos Santana zet zichzelf in 1969 op de kaart met een mythisch optreden op Woodstock. Sindsdien is hij het publiek continu blijven bekoren met een bewonderenswaardige muziekcarrière. In 2013, op 67-jarige leeftijd, laat hij op het podium van TW Classic zien dat hij na al die jaren nog steeds geen van zijn pluimen verloren is. En nog recenter, in maart van dit jaar, brengt Santana voor het eerst een album uit dat van begin tot einde gewijd is aan de latinomuziek. 'Corazón' bevat 12 nummers die het meersterlijke talent van deze Mexicaan nog meer tot zijn recht laten komen dan ooit voordien. Afgelopen herfst bracht hij met zijn biografie 'The Universal Tone : Bringing My Story to Light' het gepassioneerde verhaal van een man die verliefd wordt op de muziek en een lange weg aflegt van de kleinste bars in Tijuana naar de grootste concertzalen van de wereld.

Vandaag kondigen Carlos Santana en zijn band aan dat ze opnieuw op tournee trekken en ook weer halt houden in ons land, ditmaal indoor. Afspraak op woensdag 1 juli 2015 in Paleis 12 van Brussels Expo. De ticketverkoop voor dit concert gaat van start op donderdag 11 december om 9u. Een magistraal concert dat je gezien moet hebben !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Santana
Datum: 
Woensdag 1 juli 2015
Locatie: 
Paleis 12, Brussels Expo

Reservatie:

Meer over