Rick Engelkes Producties presenteert De verleiding van een moordvrouw

Soms zijn er momenten dat je je partner liever kwijt dan rijk bent. En vraagt niet iedereen zich dan wel eens af hoe het leven zou zijn zonder die ander? De vrouwen in de nieuwe voorstelling van Rick Engelkes Producties in ieder geval wel. De verrassende, uit Broadway afkomstige, toneelkomedie De verleiding van een moordvrouw vertelt het verhaal van drie weergaloze vrouwen die hun liefdeloze mannen meer dan zat zijn.  De rollen van de ‘moordvrouwen’ worden vervuld door Sanne Vogel en Nienke Römer, die hun rol delen, Camilla Siegertsz en Sarah Chronis. De voorstelling wordt weliswaar verteld vanuit het oogpunt van de vrouw, maar is zeker niet alleen geschikt voor vrouwelijk publiek. Mannen zijn ook van harte welkom. Als ze durven tenminste… De verleiding van een moordvrouw gaat op 27 januari 2015 in première in de Leidse Schouwburg en is daarna nog tot en met april door heel Nederland te zien.

Het verhaal

In de duivels geestige komedie De verleiding van een moordvrouw draait het om drie onweerstaanbare, weergaloze vrouwen: Nicky, Deborah en Molly, die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Als tijdens een van de maandelijkse dinertjes hun (ongeziene) mannen in de eetkamer golf spelen, nemen de vrouwen elkaar voor het eerst in vertrouwen en onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond begeeft. Nicky's echtgenoot is aangeklaagd voor verduistering, Molly's echtgenoot stalkt haar elke seconde van de dag en de man van Deborah gaat haar verlaten voor een andere vrouw. De vrouwen zijn hun kerels behoorlijk beu. Als de mannen zichzelf per ongeluk insluiten in de pas geïnstalleerde vrieskast, worden de vrouwen geconfronteerd met een wel heel macabere beslissing. Zullen ze hun mannen voor eeuwig in de kou laten staan, of hen toch maar ontdooien?

Rick Engelkes Producties

Een krachtig verhaal goed vertellen. Een legendarisch verhaal eigentijds vertellen. Daar ligt de passie en specialiteit van Rick Engelkes Producties (REP). REP vertelt haar verhalen via meerdere ‘vensters’; of dat nu is in het theater, de bioscoop of op TV. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: