Sandrine Van Handenhoven ! Haar naam klinkt meteen als een klok ! Sandrine wordt bestempeld als één van de grootste nieuwe talenten, is aan haar 2de single toe en intussen is haar debuutalbum ‘That’s Me’ uit en staat ze met haar live-band klaar om het land rond te trekken. Na een try-out in Leuven en een eerste concert in Antwerpen, passeert Sandrine met haar zevenkoppige groep op maandag 21 november in de Capitole in Gent en op woensdag 23 november in de ABClub in Brussel.

De reacties op ‘That’s Me’ zijn alvast unaniem lovend.

Zo schreef de pers:
- “dat ze gouden stembanden heeft wisten we al. Nu beschikt ze ook over de juiste liedjes. De productie is eigentijds, maar eerder warm dan mechanisch. Zelfs de ballads zingt Sandrine met overgave en attitude . Internationale klasse.”

- “beste album van de afgelopen 5 jaar”
- ” Meteen is Vlaanderen na Axelle Red en Natalia een derde soulmadam rijk. De nieuwe Sandrine zingt ‘soul’', en daarmee schrijft ze zich in in vijftig jaar geschiedenis.”
- ” de verovering van de wereld kan nu echt beginnen”
- ” muziek zoals je ze in België nog maar zelden gehoord hebt”
- ”'That's Me' klinkt als Joss Stone meets Alicia Keys meets Aretha Franklin. Kortom, Sandrine is uitgegroeid tot een soulwijf. Met ballen aan haar lijf.

Bezoekers aan de Capitole en de AB kunnen een stomend optreden verwachten, met op de setlist uiteraard de singles ‘Goosebumps’, ‘Ass in Check’ en de andere nummers uit ‘That’s Me’: 'Hi on You', 'Sending me Roses', 'Try', ‘From Scratch’, ‘Sugar High’ maar ook de ballads 'Me and Mr. Jones', ‘Yes You Are’ en ‘I Will Be Free’. Daarnaast passeren ook een aantal weluitgekozen covers de revue.

Het mag duidelijk zijn dat Sandrine klaar is voor het grote werk. “That's Me on Tour” zal volgend jaar ongetwijfeld menig festivalpodium opfleuren, maar eerst dus nog de Capitole en de AB.

De live-band van Sandrine bestaat uit 7 muzikanten waaronder Hans Francken (Clouseau), Patrick Dorcean (Zap Mama), Daniël Romeo (Axelle Red), Nina Babet (Ozark Henry) en Steffen.

Maandag 21/11 - 20u. - Capitole Gent - tickets: www.sherpa.be - 070/344.111
Woensdag 23/11 - 20u. – ABClub Brussel - tickets: www.abconcerts.be - 02/548.24.24

Boekingen: www.stageplan.be - 02/380.94.46
Officiële website: www.sandrinemusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: