Sandra Kim, de enige Belgische vertegenwoordigster die ooit het Eurovisiesongfestival won (in 1986 met ‘J’aime la Vie’), heeft exclusief voor expekt.com, de onderneming voor onlineweddenschappen, haar pronostiek gegeven voor de editie 2007 van het songfestival.

Voor de halve finale van 10 mei, meent Sandra Kim dat België zich makkelijk zal plaatsen als finalist. En voor die finale denkt de zangeres te weten dat de KMG’s bij de eerste tien zullen eindigen. Indien de Belgische groep inderdaad de finale haalt zal elke inzet op expekt.com worden verviervoudigd. Jawel, elke ingezette euro zal dan 4 euro* waard zijn, op voorwaarde uiteraard dat België bij de finalisten behoord.

Wat betreft de winnaar van de editie 2007, heeft Sandra Kim een uitgesproken voorkeur voor Zwitserland, Cyprus en Duitsland. Deze drie landen staan bij de bookmaker genoteerd tegen 7, 17 en 51* keer de startinzet in het geval van een overwinning.

Haar pronostiek voor deze Europese liedjesavond is voor Sandra Kim vooral een leuke manier om die bewuste avond te kruiden met wat extra fun en spanning. Sandra werkt bovendien aan een nieuwe show en nieuwe songs.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: