Op woensdag 29 juni komen Samson & Marie met hun allereerste voorleesverhalen. Het populaire televisie-duo heeft de drie boekjes Het busje, Aan zee en De speeltuintocht ingesproken, zodat hun fans deze avonturen tijdens de zomervakantie kunnen beluisteren.

Na een eigen reeks, liedjes en binnenkort ook hun eerste Kerstshow/Wintershow, brengen Samson & Marie voor het eerst ook voorleesverhalen uit. Andere Studio 100 bekendheden (zoals Piet Piraat, Plop, Mega Mindy, …) zijn hen reeds voorgegaan, maar speciaal voor de vakantie zijn nu ook Samson & Marie de studio ingegaan. ‘De verhalen Het busje, Aan zeeen De speeltuintocht zijn eerder al in boekvorm verschenen,’ vertelt Marie. ‘Vanaf nu kunnen kinderen zonder de hulp van hun ouders deze verhaaltjes beluisteren. Ideaal voor onderweg of op het strand.

‘Samson & Marie: Voorleesverhalen’ zijn vanaf 29 juni te beluisteren op de bekende streamingsplatformen en ook te zien als video’s op het Samson & Marie YouTube-kanaal. Daarnaast zijn de verhalen in Vlaanderen vanaf vandaag ook beschikbaar in de gratis Studio 100 GO app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over