Samson & Gert vieren kerst met nieuwe single en bijna uitverkochte Kerstshow

Samson & Gert zijn met hun nieuw kerstliedje ‘Kerstmis Kerstmis’ helemaal klaar voor een uiterst gezellige kerst die ze dit jaar vieren in Plopsaland De Panne.

Vanaf 21 december staan Samson & Gert samen met hun vrienden op het podium in het wondermooie Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Het gloednieuwe theater vormt dan voor de eerste keer het decor van dé Samson & Gert Kerstshow. Ondertussen zijn de voorstellingen op 21, 22, 26, 27 en 28 december volledig uitverkocht, maar wie dit unieke kerstfeest niet wil missen kan nog een kaartje bemachtigen voor de shows op 23, 29 en 30 december.

En dit jaar is het ticket van de Kerstshow echt wel een zeer uniek combiticket, want wie de Kerstshow bijwoont, kan zich voor of na de voorstelling onderdompelen in de feeërieke sfeer van Winter Plopsaland.  En als kers op de taart krijg je een gratis full-cd van Samson & Gert. Een gezellige familiedag om naar uit te kijken dus! En de videoclip van 'Kerstmis Kerstmis' brengt je alvast in de sfeer. Bekijk de videoclip op https://www.youtube.com/watch?v=YG1VXhCMdG0

Heb je een Plopsa-abonnement? Dan kan je de tickets voor de Samson & Gert Kerstshow aankopen aan een goedkoper tarief.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Samson & Gert kerstshow
Datum: 
21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 december
Locatie: 
Plopsaland, De Panne

Reservatie:

070 344 555
Meer informatie