In minder dan 24 uur tijd hebben Marktrock Leuven en Studio 100 een nieuwe affiche in mekaar gebokst voor ‘Marktrock for kids’. Op zaterdag 15 augustus 2015 verwelkomt het Leuvense stadsfestival Samson & Gert, Piet Piraat en Ghost Rockers.

Gisteren hingen er een beetje donkere wolken boven de Oude Markt van Leuven, maar Marktrock krijgt dan toch een spetterende editie van ‘Marktrock for kids’ met deze straffe nieuwe headliners.

Samson & Gert staan dit jaar 25 jaar op de planken en geven een uniek verjaardagsconcert. Op geen enkel ander festival kan je hen deze zomer aan het werk zien. Dit optreden op Marktrock Leuven is met andere woorden uiterst exclusief.

Alsof dat nog niet genoeg is brengen de populairste hond van het land Samson en zijn baasje Gert ook nog hun vriend Piet Piraat mee naar Marktrock! Schip Ahoy! En Studio 100 bevestigt vandaag ook de komst van de razend populaire Ghost Rockers! De perfecte match voor MarktROCK. De Oude Markt is nu al te klein!

Oorspronkelijk zou K3 optreden tijdens 'Marktrock for kids’, maar gisteren raakte bekend dat Studio 100 noodgedwongen het concert moest annuleren omwille van contractuele afspraken.

Henk Vermeulen, van Live Entertainment: “Studio 100 heeft een fout gemaakt, maar vergissen is menselijk. Maar kijk hoe ze ons nu uit de nood helpen. We zijn enorm verheugd dat we samen met Studio 100 in een record tempo een nieuwe invulling hebben kunnen gegeven aan deze editie van ‘Marktrock for kids’. We werken al jaren uitstekend samen met Studio 100, dit voorval heeft onze relatie alleen nog maar verstrekt. We gaan er samen een lap op geven in Leuven op zaterdag 15 augustus!”.

‘Marktrock for kids’ met Samson & Gert, Piet Piraat en Ghost Rockers vindt plaats op zaterdag 15 augustus 2015 op de Oude Markt van Leuven. De optredens starten om 11:00u. Het einde is voorzien omstreeks 12:30u.

Tickets voor ‘Marktrock for kids’ zijn opnieuw verkrijgbaar via Marktrock.com en kosten €7,5. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Voor wie reeds speciaal voor K3 een ticket had gekocht, heeft de organisatie nog deze boodschap: "Geen paniek. Marktrock Leuven betaalt iedereen zijn ticket terug die speciaal voor K3 wilde komen. Hoe werkt dat? Gewoon een mail sturen naar ons via info@live-entertainment.be.”, aldus Vermeulen.

Opgelet! Een terugbetaling is enkel mogelijk voor de reeds verkochte ‘Marktrock for kids’-tickets met headliner K3 en loopt tot en met vrijdag 24 juli 2015. Deze terugbetalingsactie is niet van toepassing voor de nieuwe 'Marktrock for kids’-tickets met headliners Samson & Gert, Piet Piraat en Ghost Rockers. Reeds gekochte K3-tickets blijven geldig voor de nieuwe programmatie met Samson & Gert, Piet Piraat en Ghost Rockers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: