De kerstversiering is opgeblonken, de kalkoen is besteld en de Afgevaardigde van de Minister heeft z’n uitnodiging ruim op tijd gekregen. Nu nog een mooie dennenboom kiezen en dan zijn Samson en Gert weer helemaal klaar voor hun nieuwe Kerstshow. De Burgemeester en Van Leemhuyzen zijn er natuurlijk ook bij, al mogen we hopen dat ze de boel deze keer eens niet op stelten zetten. Dat kan een belangrijke meneer als de Afgevaardigde van de Minister namelijk missen als kiespijn, zeker met Kerstmis.

De Kerstshow, dat is genieten, zingen, feesten, gieren van het lachen én nog zoveel meer. Boek dus vooral snel je tickets voor de leukste gezinsuitstap van het jaar. Een spetterende show met De Burgemeester, Van Leemhuyzen, de Afgevaardigde van de Minister, het waarzinnige Samsonballet, het Samsonorkest én Samson & Gert zelf natuurlijk!

Warm nu al je stem op en zing mee met die superleuke nieuwe single van Samson & Gert: Lieve Samson! En/of kom in de juiste sfeer met de gloednieuwe DVD Het beste uit alle Samson & Gert Kerstshows!

De Samson en Gert Kerstshow loopt van van 23 december tot 3 januari in de Koningn Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets voor deze show kan je alvast bestellen op 070/344.555 of www.studio100.be Tickets kosten € 29.50, € 25.50, € 23.50 of € 18.50 (excl. € 2.50 per ticket reservatie- en verzendingskosten)

Met je ticket krijg je gratis toegang tot de Zoo!
Kinderen jonger dan 12 jaar reizen onder bepaalde voorwaarden gratis met de trein. Meer info op www.b-rail.be of via 02-528 28 28

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: