Sam (30) en Hanne (29) uit het Vlaams-Brabantse Heverlee krijgen in de allereerste aflevering van De Val van 1 Miljoen - LIVE een miljoen euro van presentatrice Evy Gruyaert. 40 pakketjes van € 25.000 cash geld die ze mogen houden als ze het juiste antwoord op slechts 8 meerkeuzevragen kunnen geven. Sam en Hanne vormen een van de duo’s die in de eerste aflevering van het gloednieuwe live VIER-programma hun kans zullen wagen.

Sam en Hanne kennen elkaar al vijftien jaar en zijn sinds vijf jaar een koppel.

Ze wonen in Heverlee bij Leuven, maar willen volgend jaar op wereldreis vertrekken. Als ze zaterdag 1 miljoen euro winnen, zal dat geld onder andere voor die reis gebruikt worden. Verder willen ze de winst investeren in vrijwilligerswerk tijdens hun reis, zowel in Afrika bij pater Bole Bole als in Azië. En als er dan nog iets overblijft van het miljoen, willen ze graag een spetterend trouwfeest organiseren...



De val van 1 miljoen live
Een miljoen euro CASH. Dat krijgen de quizduo’s voor de gloednieuwe VIER-show in handen. Het enige wat ze moeten doen om ermee naar huis te wandelen, is acht meerkeuzevragen juist beantwoorden. Eenvoudig zo lijkt, maar is het dat ook tijdens een bloedstollende liveshow waarbij je handen gaan zweten, je hart sneller klopt en de klok tikt? Evy Gruyaert stelt de vragen en kalmeert de zenuwen, vanaf 31 augustus elke zaterdagavond helemaal live op VIER.

De Val van 1 Miljoen - LIVE, zaterdag 31 augustus om 20u40 op VIER!


Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: