Deze hittegolf temperaturen doen je alleen maar meer wegdromen naar de Crammerockeditie van 2018. Het programma is bijna rond en vandaag mogen we daar Salvatore Ganacci aan toe voegen. Tickets voor de 28ste editie van Crammerock worden schaars. 91% van de tickets is ondertussen de deur uit! Bestel dus snel als je er dit jaar wil bij zijn.

Vorige week voegden we deze nieuwe namen aan onze line-up toe: De La Soul, The Van Jets, 't Hof Van Commerce, Fresku & Mocromaniac en Regi. En vanaf vandaag staat ook Salvatore Ganacci op ons programma. Deze Zweedse dj-producer maakte dit jaar een opmerkelijke passage op Tomorrowland waar hij meer op zijn draaitafel stond dan erachter, een dutje deed op het podium en er een ventilator bij haalde om zijn kapsel te showen. Salvatore Ganacci is niet aan zijn proefstuk toe op vlak van gekke performances, dat belooft voor zijn passage op Crammerock.

Ticketalert !!! 91% SOLD !!!

Er werden de voorbije maand massaal tickets gekocht. De voorbije 7 jaar was het festival volledig uitverkocht dus als je er dit jaar bij wil zijn raden we je aan om snel te zijn. De laatste tickets zijn te koop via www.crammerock.be/tickets .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: