Tomas De Soete en Freek Braeckman ontvangen in Café Corsari volgende week onder andere Salvatore Adamo, Frans Bauer en Erik Van Looy.

Maandag

De Nederlandse levensliedzanger Frans Bauer wordt dit jaar veertig jaar. Vorige week verbaasde hij vriend en vijand nog met zijn versie van Du Hast van Rammstein bij de Nederlandse radiozender 3FM. Maandag komt hij naar Café Corsari met zijn nieuwe album met de toepasselijke titel De Mooiste Jaren Komen Nog.

Comedian Bert Kruismans ging het afgelopen jaar op gesprek bij verschillende notarissen in België. De meest intieme verhalen en dirty secrets verzamelde hij in het boek ‘Mijnheer de Notaris’. Notaris Baudouin Verelst vergezelt hem op de zetel bij Tomas en Freek.

Een andere man met een straf verhaal is Guido Verschueren, ‘de burgemeester achter de tralies’. Na 34 jaar dienst als gevangenisdirecteur van de grootste gevangenis van het land, Leuven Centraal, gaat hij op pensioen. Hij woonde de hele tijd in een woning binnen de gevangenismuren en stond dicht bij zijn mensen, zowel personeel als gedetineerden.

Dinsdag

Genoeg gelachen bij De Slimste Mens ter Wereld. De finaleweek is begonnen, de zenuwen staan gespannen. Al tien seizoenen presenteert Erik Van Looy de populairste quiz ter wereld. Voor Erik nog steeds de mooiste job ter wereld. Wat zijn Eriks plannen na de finale: rust of komt er een nieuwe film?

Al meer dan vijftig jaar staat hij aan de top, hij verkocht wereldwijd miljoenen singles. Eindelijk komt wereldster Salvatore Adamo naar Cafe Corsari. Binnenkort staat hij in de Lotto Arena en viert hij zijn op 1 november zijn 70ste verjaardag. Reden genoeg voor een staande ovatie.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: