Alles goed met Safi? “Yeah, just fine.”

Tijdje geleden alweer dat Safi & Spreej de wereld mooier maakten met hun laatste release ‘Trots’. Ondertussen, een dik jaar later, liggen de kaarten alweer anders. Zowel Spreej als Safi hebben zich de laatste maanden vooral toegelegd op eigen werk. Anno 2016 kiezen beide heren resoluut voor hun eigen ding.

Bij Safi resulteert dat nu in de fijne hip-pop-single ‘Fine’, een gouden pop-tune waarin de jonge Mechelaar zich van een andere kant laat zien. Niet in de thematiek: Safi geeft je nog steeds een blik op zijn ervaringen en zijn visie van de wereld, maar in de productie. Er is minder rap, meer zang. En meer exploratiedrang om de grenzen van de Vlaamse rap te doorbreken met een sound waar velen van denken dat ze te modern is voor Vlaanderen. Maar Safi is een pionier. Het bewijs hiervoor hoor je in ‘Fine’, een track die Safi’s nieuwe sound belichaamt en waarin hij de zwoele sfeer van een zomeravond perfect weet te vatten.
De B-track ‘Hoge Ogen’, oprecht en 100% onversneden Safi is dan weer een perfecte cross-over tussen Safi & Spreej en Safi 2.0 en meteen een intentieverklaring: Safi is terug en hij is niet meteen van plan om het toneel stilletjes te verlaten. Daarvoor is de honger te groot.

De single “Fine” is beschikbaar op Spotify, Deezer en iTunes. Check zeker ook de VIDEO van “Fine”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over