Met 'Laat Me Gaan' sluit rapper Safi het creatieve hoofdstuk van zijn meest recente EP 'B L E U’ af. Het nieuwe nummer bevat dan ook dezelfde ingrediënten: rauwe en bloedeerlijke lyrics die je recht naar de keel grijpen. De song wordt naar een hoger niveau gebracht door de laid back beat van Chuki Beats, dé Belgische producer van het moment.

Safi is duidelijk in topvorm. In 'Laat Me Gaan' tackelt hij zijn demonen en is hij hoopvol over de toekomst. Zo komt er binnen 2 weken alweer een nieuwe single aan. Hou hem in de gaten! LUISTER HIER

Voor de videoclip van 'Laat Me Gaan' ging Safi een samenwerking aan met videograaf Gilles Claes (Zèta Pictures). Ze werkten eerder al samen voor de videoclip van de single 'Bodem' van Safi zijn recente EP ‘B L E U'.

OVER SAFI

In 2012 ontmoette Sevi ‘Safi’ Geerts Christophe 'Spreej’ Caboche en startten ze samen het spontane hiphop duo 'Safi & Spreej’. De twee rappers verrichtten pionierswerk in het Vlaamse hiphoplandschap: ze speelden op de grootste Belgische festivals en stonden ook hun mannetje op de Nederlandse podia.

In 2016 besloot het duo uit elkaar te gaan om de focus te verleggen naar hun solo-carrières. Datzelfde jaar bracht Safi nog een eerste single als solo-artiest uit, 'Fine', die 13 weken in de Vlaamse top 50 van Ultratop stond. Eens hij zijn eigen geluid ontwikkeld had ging hij zich richten op een eerste solo-album, dat op 16 maart 2018 uitkwam met de titel 'Bewust'. Op 4 oktober 2019 verscheen Safi's tweede soloproject 'B L E U'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over