Sabien Tiels is in Vlaanderen één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang.. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten bezorgen haar heel wat fans.

Ze scoorde al hits met 'Hou je morgen nog van mij', het intussen klassieke 'Trein', ‘Tante Emma’, het duet met Marcel de Groot ‘Is het dit nu?’ en afgelopen zomer met ‘Jij kent me beter dan ik’.

Voor sommige mensen was het wat stil geworden rond Sabien Tiels maar sinds haar deelname aan Song City in Herzele, zowel in 2017 als 2018, en sinds haar samenwerking met de Britse producers Paul Drew en Jack Duxbury (James Bay, Rag ’n Bone Man), vloeien de topsongs terug uit haar pen.

Niet alleen voor haar maar ook voor collega-artiesten zoals Laura Lynn, Dana Winner, John Leo (The Voice Senior), Christof Chapsis en Eveline Cannoot. Ondertussen scoorde Sabien drie hits op rij in 2018 en ook haar nieuwe single, ‘DANS’, wordt zeer goed ontvangen, zowel in België als Nederland.

Het album LICHT is intussen zo goed als klaar en Sabien wil de songs van dat nieuwe album graag in absolute avant-première voorstellen in GC De Kluize te Scheldewindeke (Oosterzele) op vrijdag 26 april. Ze doet dat met haar volledige live band en met mogelijk nog een paar gastartiesten als verrassing.

Kom kennis maken met een ‘nieuwe’ Sabien Tiels, gewapend met innemende en meeslepende nieuwe liedjes. Na de show trekt Sabien tijd uit voor gesprekken met het aanwezige publiek en verneemt u alle details over het nieuwe album LICHT.

Tickets kan u krijgen via deze link: https://www.gcdekluize.be/luc-standaert/sabien-tiels-licht

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over