Nadat hij dit jaar één van dé smaakmakers was op Pukkelpop, kondigt de nieuwste raprevelatie uit de VS, RUSS, een nieuwe Europese tournee aan en België staat op het menu ! Afspraak op vrijdag 23 februari in Vorst Nationaal !

Beïnvloed door 50 Cent en Eminem, is de jonge rapper van 24 een allround artiest. Als muzikant, zanger, auteur, schrijver en producer lijkt zijn talent oneindig. Met een mix van soul en R&B tot oldschool hip hop is zijn muziek enorm universeel en verovert hij harten overal ter wereld. Elk optreden van hem gaat gepaard met een enorme lading energie en een publiek dat telkens volledig uit de bol gaat. Hij heeft dan ook het enorme talent om grote menigten naar zijn hand te zetten en ze te overtuigen van zijn boodschap. Alles wat hij aanraakt lijkt wel in goud te veranderen!

Russ maakt op vrijdag 23 februari zijn opwachting in Vorst Nationaal. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 oktober om 10u. Ontdek deze revelatie van de internationale rapscene live! Twijfel niet… he’s hot, veeery hot!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Russ
Datum: 
Vrijdag 23 februari 2018
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over