'too late' is de eerste single van zijn debuut EP ‘Infused Romance’

Komende vrijdag 12 juli brengt de 22-jarige Nederlandse singer-songwriter en model Ruben Pol ’too late’ uit, de eerste single van zijn debuut EP ‘Infused Romance’. Model, zanger, songwriter en multi-instrumentalist Ruben Pol lanceerde zijn muziekcarrière in de zomer van 2018 toen hij onafhankelijk drie liedjes uitbracht die samen meer dan een half miljoen streams opleverden. En nu in 2019 is hij terug met zijn debut EP Infused Romance. De eerste single van de EP heet ‘too late’, en is een sudderend dreampop juweeltje. Het perfecte liedje om te mijmeren over de herinneringen aan die relatie die niet meer te redden was. De 7 tracks tellende EP ‘Infused Romance’ wordt uitgebracht op vrijdag 6 september.

Vanaf het moment dat Ruben een gitaar kon oppakken voelde hij een sterke drang om songs te schrijven en op te treden. Dat bracht hem ertoe om in de zomer van 2018 zijn eerste single te lanceren. Over deze track, ‘Bed Sheets’, schreef het gerenommeerde Wonderland Magazine: "A beautiful brooding new single full of emotive lyrics, the track is set to see the soulful singer become a frontrunner as one of our new faves for this year.”

Ruben Pol op Instagram

Nummers schrijven en zingen zijn maar een paar van de vele talenten van de 22-jarige Nederlander. In 2015 werd Ruben gescout om model te worden. In datzelfde jaar opende en sloot hij de Dior Homme SS16 show exclusief af en schoot zijn modellencarrière uit de startblokken. Nu reist hij de wereld rond om shows te lopen en campagnes te doen voor onder andere Dior, Fendi, Jil Sander, Gucci, Calvin Klein en Burberry.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over