Dit jaar bestaat De Mens 30 jaar. Na “Dit is mijn huis” (september 1992), tal van klassiekers als "Jeroen Brouwers (Schrijft Een Boek)", "Irene", "Sheryl Crow I Need You So" en na zo’n duizend optredens wordt dat heuglijk feit luister bijgezet met op 11 maart de release van een gloednieuw album "Broers" én op vrijdag 26 maart een waanzinnig Feest!-concert in de Lotto Arena.

Om de nu al onvergetelijke feestavond in Antwerpen nog meer dan memorabel te maken, nodigen Frank Vander linden, Michel De Coster, Dirk Jans en David Poltrock ook enkele special guests uit. Muziekbroeder sinds lang Ruben Block en jong talent Portland zijn ook van de partij in Antwerpen.

Het 'De Mens - Feest! 30 Jaar'-concert in Antwerpen belooft een extra lange show te worden. Wel zeker 30 songs staan die avond op de setlist om die 30 jaar noeste rock'n'roll-arbeid stevig in de verf te zetten. Om hun trouw publiek de avond van hun leven te bezorgen. En om, nu ze voor het eerst in die 30 jaar in de Lotto Arena staan, zo lang als mogelijk te kunnen genieten van hun opmerkelijk speelplezier en de tomeloze energie van het legendarische kwartert genaamd De Mens!

Kortom, niet te missen. In geen dertig jaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: