Ruben Annink heeft vandaag het tweede deel van zijn tweeluik EP Overduidelijk uitgebracht. Overduidelijk Vol I. verscheen al op 26 maart en nu is ook Vol II. beschikbaar. Overduidelijk Vol II. bestaat uit zes tracks, waaronder de nieuwe single 'Verleden Tijd Van Liefde' feat. Amina die ook vandaag is uitgekomen.

Luister 'Overduidelijk'

Ruben viert de release van Overduidelijk morgen tijdens een show live vanuit het Patronaat in Haarlem. De show is via een livestream te volgen. Eerder plaatste Ruben op zijn YouTube-kanaal al verschillende live versies van de nummers op Overduidelijk, waaronder 'De Strove' en 'Zonnesteek'.

Ruben over zijn nieuwe single 'Verleden Tijd Van Liefde' feat. Amina: "Een nieuw begin. Een nieuwe sound, of misschien juist wel een stapje terug naar de oude Ruben. Ik ben super trots op deze top song! Met op de feature in mijn ogen de volgende grote superster zangeres; Amina! Ik sta al een tijdje te popelen om deze met de wereld te delen. De laatste in de reeks maar de eerste stap in een nieuwe/oude richting."

OVER RUBEN ANNINK
Wanneer je vraagt wat voor muziek Ruben Annink (1998) maakt, zal hij zeggen dat het een combinatie van Nederpop en volksmuziek is. De singer-songwriter laat zich inspireren door Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis en André Hazes. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B. Hij scoorde verschillende hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer en deed in 2019 mee aan het tv-programma Beste Zangers. Eerder bracht Ruben de nummers 'Een Op Het Leven', 'Wat Heb Je Nou Gedaan' en 'Iemand' uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over