Ruben Annink brengt een tweeluik van EP’s uit. De eerste EP Overduidelijk Vol I. verschijnt op 26 maart. Overduidelijk Vol. II verschijnt een maand later op 30 april. Op in 1 mei vindt er tijdens een livestream vanuit het Patronaat in Haarlem een releaseshow plaats.

Vanaf vandaag zal Ruben tot aan de release van Overduidelijk Vol. II diverse tracks van het tweeluik uitbrengen, te beginnen met ‘De Strove (Blijf Drijven)’ welke vandaag is uitgekomen.

Luister 'De Strove'

''Met trots presenteer ik jullie mijn dubbel EP Overduidelijk. Een EP met liedjes die dicht bij me liggen, elk liedje heeft een eigen verhaal en is vanuit het hart geschreven. Geproduceerd door de enige echte Gordon Groothedde. De eerste stap was helder zien maar nu is alles Overduidelijk.'' - Ruben Annink-

OVER RUBEN

Wanneer je vraagt wat voor muziek Ruben Annink (1998) maakt, zal hij zeggen dat het een combinatie van Nederpop en volksmuziek is. De singer-songwriter laat zich inspireren door Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis en André Hazes. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B. Hij scoorde verschillende hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer en deed in 2019 mee aan het tv-programma Beste Zangers. Eerder bracht Ruben de nummers 'Een Op Het Leven', 'Wat Heb Je Nou Gedaan' en 'Iemand' uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over