Het leven in de schaduw kan bijzonder koud kan zijn. De zus van Kate Middleton, Pippa Middleton is hierdoor helemaal het noorden kwijt. De zoektocht naar een lief in de high society, achtervolgd worden door paparazzi tot in alle uithoeken van de wereld en de grote frustratie omdat ze geen journaliste mag worden, ondanks haar jarenlange opleiding.

Alice Castle, Britse royaltywatcher: “Er is eens een case geweest waarbij ze benaderd werd door het Amerikaanse NBC, als special correspondent. Ze werd door het Koningshuis ertoe bewogen het niet te doen. NBC contacteerde haar om te spreken over royal events. Dat is een probleem. De Queen en haar aanhang zijn bang dat ze verkeerde dingen zou zeggen of te veel info zou prijsgeven."

… of je man
Michelle Obama daarentegen glittert in de schaduw van haar man. Ze doet aan ‘mom dancing’ op Amerikaanse talkshows, ze kookt samen met Pino van Sesamstraat en reikte een Oscar uit de afgelopen week, kortom, ze is de ster van Amerika. Royalty voelt de temperatuur in de schaduw van de machtigsten der aarde.

Passie bij Belgische royals
Koningin Paola ontmoette woensdag haar idool Jan Fabre, de grensoverschrijdende Belgische kunstenaar, die 10 jaar geleden één van de zalen in het Paleis van Brussel aangekleed heeft. De Spiegelzaal – Heaven of Delight. Hij onthult aan Royalty dat hij verborgen boodschappen verwerkt heeft in die aankleding. Haar zoon prins Filip maakte afgelopen dinsdag grapjes aan de lopende band. Hij bezocht de Belgische brouwers om bier te proeven. Nadat hij de Japanners bier leerde drinken tijdens een economische missie een jaar geleden, werpt hij zich met plezier in de strijd om van ons land des te meer een bierland te maken.

Royalty vanavond om 18.25 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: