Royal Blood brengt een live performance van drie songs in de pauze-act van de virtuele 'Bloxy Awards 2021'. Dat kondigde Roblox, een wereldwijd online platform dat miljoenen gamers en ontwikkelaars samenbrengt, vandaag aan. Deze jaarlijkse show zal plaatsvinden via het online platform op 27 maart 2021. De 'Bloxy Awards' draaien om de passie, het talent en de creativiteit van de Robloxcommunity.

Het virtueel concert zal meteen ook de plaats zijn waar Royal Blood hun gloednieuwe single "Limbo" voor het eerst zal brengen. De band zal te zien zijn in twee gestylede avatars. "We kunnen niet wachten tot we kunnen optreden voor deze community!" zeiden bandleden Mike Kerr en Ben Thatcher. "Het belooft een unieke ervaring te worden." Naast optreden, zal de band ook de award voor 'Game of the Year' uitreiken.

ABOUT THE BLOXY AWARDS
Roblox is een kanaal om spelletjes en games te creëren en waar ontwikkelaars elkaar kunnen ontmoeten. Het platform heeft 150 miljoen maandelijkse gebruikers en dagelijks 32 miljoen wereldwijd. Roblox begon in de Verenigde Staten, maar is inmiddels ook enorm populair in het westen van Europa en Azië.

De Bloxy Awards 2021 zijn live te volgen op 27 maart 2021 om 20:00 uur Belgische tijd. De gehele show wordt ook geüpload naar YouTube op 6 april 2021.

ABOUT ROYAL BLOOD
Zanger en bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher vormen samen Royal Blood en releasten hun zelfgetiteld debuutalbum in 2014. Meteen werden ze voor hun unieke sound beloond met een enorme fanbase. Hun reputatie bleef exploderen met hun succesvolle album 'How Did We Get So Dark?' uit 2017.

Vandaag heeft de band al meer dan 2 miljoen albums wereldwijd verkocht. De twee werden ook bekroond met o.a. een 'Brit Award' voor 'Beste Britse Band'. In 2017 speelde het duo drie uitverkochte shows in Londen voor een totaal van 30.000 mensen en was een hit op tal van festivals zoals Coachella en Glastonbury.

Royal Blood's volgende langverwachte derde album 'TYPHOONS' brengt hen naar een volgend level en komt uit op 30 april 2021. De hitsingle van het album 'Trouble's Coming' en de titeltrack hebben ondertussen miljoenen streams en raakten in de top 'US Rock Charts' samen met nog veel andere playlists.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over