Met een staande ovatie en een minutenlang applaus nam Rotterdam afgelopen zondag afscheid van Kuifje – De Zonnetempel. Na hun Nederlandse avontuur maken cast en crew zich ondertussen op voor de verhuis naar België. Vanaf 8 juli is dit langverwachte familiespektakel vol avontuur, spanning en humor elke dag in Oostende te zien.

Kuifje in Nederland
Op dinsdag 22 mei ging Kuifje – De Zonnetempel succesvol in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Pers en publiek waren het roerend eens: deze Vlaamse creatie is niet te missen! Een greep aan wat er in de Nederlands pers is verschenen: Zelden komt een stripverhaal zo mooi tot leven. En zo geestig (NRC), De Vlaamse acteur Jelle Cleymans is een onmiskenbare Kuifje ... met een prachtige, vertederende stem. (Telegraaf), Een echt spektakelstuk vol decorwisselingen (SP!TS), Een aanrader! (AD). Meer dan 35.000 enthousiaste bezoekers genoten met volle teugen, de vier uitverkochte voorstellingen afgelopen weekend zorgden dan ook voor een passend afscheid.

Kuifje in België
Na het warme onthaal in Nederland leeft de productie nu toe naar de feestelijke première in Oostende. Decors worden afgebroken en verhuisd, kostuums van hangers verwisseld en loges opnieuw ingericht. Binnen een 3-tal weken is het zover! Nadat in 2001 reeds 250.000 bezoekers van dit spektakel konden genieten is Kuifje – De Zonnetempel eindelijk opnieuw in België te zien. Van 8 juli tot 19 augustus, exclusief in Kursaal Oostende.

Voor meer info: www.musicalkuifje.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: