Elk weekend trekt de 20-jarige Alessandro naar Nederland. Zogezegd om er te feesten, maar eigenlijk heeft hij er stiekem een relatie met een jongen. Sinds 3 jaar weet hij dat hij biseksueel is, maar op zijn moeder, zus en beste vriendin na, weet niemand dat. Vooral voor de reactie van zijn oudere broer Lorenzo en zijn vrienden heeft hij schrik. Maar moeilijk of niet, Alessandro wil niet langer zwijgen.

De voorbije jaren heeft Alessandro een aantal relaties gehad met meisjes. Soms had hij er wel echt gevoelens voor, maar soms wou ie naar de buitenwereld toe gewoon laten uitschijnen dat hij -enkel- op meisjes valt. Niet omdat hij zelf problemen heeft met zijn biseksualiteit, maar vooral omdat hij bang is voor de reactie van zijn beste vrienden, zijn vader en zijn broer Lorenzo.

“Wanneer kom je eens met een meisje naar huis? En ga je nu weer een weekend weg naar een vriend? Dat is toch wat raar he?”, klinkt het soms bij Lorenzo. Die heeft dus precies al een vermoeden, maar toch krijgt Alessandro het zelf niet gezegd. Daarom schakelt hij Roos Van Acker in, om dat laatste duwtje in de rug te krijgen. Het resultaat ziet u donderdag 28 maart 2013 in de derde aflevering van Uit de Kast.

Uit de kast vanavond om 21.25 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: