Rone blijft verrassen, en kondigt de nakende release aan van zijn nieuwe plaat! Die komt hij ons op zaterdag 5 mei voorstellen op het podium van de AB.

In nauwelijks tien jaar tijd werkte de Franse producer Erwan Castex zich op tot één van de boegbeelden van de Franse electroscene. Zijn albums ‘Spanish Breakfast’ (2009) en ‘Tohu Bohu’ (2012) getuigen van een enorm creatief gevoel voor muziek. ‘Creatures’ (2015) bevestigt opnieuw dat enorme potentieel, met opmerkelijke samenwerkingen met Étienne Daho en François and The Atlas Mountain en later ook Yael Naïm en Jean-Michel Jarre.

Tijd om alweer een versnelling hoger te schakelen nu, met de nieuwe langspeler ‘Mirapolis’! Rone’s nieuwe plaat betekent een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij de hulp inroept van onder andere ervaren artiesten zoals Michel Gondry, die de cover ontwierp, John Stanier (Battles) Bryce Dessner (The National) en Kazu Makino (Blonde Redhead).

De release, die voorzien is op 3 november, gaat gepaard met de aankondiging van een nieuwe tournee die in het voorjaar heel Europa aan het dansen zal brengen.... Op zaterdag 5 mei staat Rone in de Ancienne Belgique! Tickets zijn te koop vanaf 3 november om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rone
Datum: 
Zaterdag 5 mei 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over