Zonder twijfel een artiest waarbij naar elke terugkeer reikhalzend wordt uitgekeken. Als muzikant met een onverzadigbaar instinct vernieuwt Rone zichzelf voortdurend met toegewijde boodschappen en krachtige organische klanken. Met zijn vijfde album op zak keert hij op zaterdag 23 januari 2021 terug naar het podium van de AB in Brussel.

In iets meer dan 10 jaar tijd is de Franse producent Erwan Castex aka Rone een van dé referenties van de Franse electro-scene geworden. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Spanish Breakfast’, dat werd uitgebracht in 2009, laat hij een overdaad aan creativiteit op de wereld los waarbij hij uitmuntende live-optredens, onweerstaanbare tracks en alom geprezen samenwerkingen met collega's (Bryce Dessner (The National), Baxter Dury, Michel Gondry, Kazu Makino (Blonde Redhead) en Etienne Daho) aan elkaar koppelt.

In de nasleep van ‘Room With A View’, een spektakel dat tot stand kwam in het Théâtre du Châtelet in samenwerking met het (LA) HORDE collectief en met de release van zijn gelijknamige album, komt Rone zijn nieuwe liveshow voorstellen tijdens de komende tournee die begin 2021 halt houdt in Brussel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rone
Datum: 
zaterdag 23 januari 2021 om 20u
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over