Speciale onderscheiding voor De Romeo’s en het is nu ook officieel dat zij ‘de grootste en de langste’ hebben!

Ze wonnen een MIA, Radio 2 Zomerhit, enkele anne-awards en ze hebben tegen hun muur een paar gouden platen hangen, maar een officiële onderscheiding voor de verkoop van meer dan 500.000Romeo’s Frikandel XXL’ curryworsten, dat hadden ze nog niet. “Ongelofelijk. We hebben hem voorgesteld op de vooravond van Valentijn en begin maart lagen er 300.000 ‘Romeo’s Frikandel XXL’en in een paar duizend frituren in België. De voorbije vier maanden hebben de mensen massaal onze 35 centimeter gekruide worst ontdekt en ondertussen zijn er al meer dan 500.000 verkocht en still counting”, zegt Romeo Chris Van Tongelen. “Als je even rekent, dan hebben De Romeo’s een worst gedraaid van bijna 200 km lang, goed voor de lengte van 2000 voetbalvelden. Indrukwekkend als je er een moment stil bij staat”, zegt Davy Gilles.

Ambitieus

Ook bij vleesproducent Vanreusel, die 'De Romeo’s Frikandel XXL' produceert en verdeelt, zijn ze positief verrast. “Toen onze vertegenwoordigers ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ gingen voorstellen bij onze frituristen, wisten we dat het goed zat. De reacties waren onmiddellijk positief en resulteerden in een uitlevering van 300.000 frikandellen in België. Dat gegeven was opzienbarend, maar dat we vier maanden later meer dan 500.000 stuks zouden verkocht hebben, dat overtreft onze stoutste dromen. We kunnen inderdaad spreken van een mega succes én daarom blijven we hem produceren, uitleveren en aanbieden aan de consument via de frituren”, zegt gedelegeerd bestuurder Bart Vanreusel.

“’De Romeo’s hebben de grootste en de langste”, niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Wallonië wordt 'De Romeo’s Frikandel XXL’ verdeeld en ik hoor dat ze bij Vanreusel overwegen om hem ook te gaan exporteren naar de buurlanden”, zegt Gunther Levi. Bart Vanreusel: “Klopt. We krijgen signalen uit Nederland en Duitsland dat ze geïnteresseerd zijn in ‘De Romeo’s Frikandel XXL’. De gekruide, licht pikante vleessnack van De Romeo’s van 35 centimeter, heeft er nu al fans. Hij is er voorlopig officieel nog niet, maar we denken er wel over na. Momenteel focussen we nog volop op België, waar de promotie voor ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ de komende maanden mét De Romeo’s wordt doorgetrokken.

Info over De Romeo’s kan je vinden op www.deromeos.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over