© Dimitri Vanlommel

Met de feestdagen voor de deur stelt Kinepolis met veel plezier de heerlijke Vlaamse film "Brasserie Romantiek" voor. Speciaal voor de gelegenheid zal het restaurant van het Centraal Station in Antwerpen op woensdagavond 19/12 in een uniek "Brasserie Romantiek" jasje gestoken worden. Kinepolis geeft hierbij een handvol wedstrijdwinnaars de kans om de Vlaamse “Brasserie Romantiek” sterren te ontmoeten en om vervolgens van hetzelfde menu te proeven dat de rode draad vormt doorheen de film ... Een gelegenheid om duimen en vingers bij af te likken!

Samen met de hele topcast, waaronder Axel Daeseleire, Koen De Bouw, Barbara Sarafian, Filip Peeters, Tine Embrechts en Sara De Roo, kunnen vijf gelukkige winnaars op 19/12 met hun partner genieten van de romantische sfeer en het menu uit de film dat voor de gelegenheid eenmalig in het restaurant geserveerd zal worden.

Deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een onvergetelijke avond in aanwezigheid van de topcast van "Brasserie Romantiek", kan via de Kinepolis website.

De avond begint om 19u en duurt tot ongeveer 23u. Deelnemen kan tot 16/12/2012 om 23u59. De vijf gelukkige winnaars die met partner worden uitgenodigd, worden op maandag 17/12/2012 telefonisch gecontacteerd.

Programma “Brasserie Romantiek”:
19u00-20u00: aperitief met hapjes
20u00 – 22u30: diner met het unieke menu van de film
22u30 à 23u00: einde + extra geschenkje van Kinepolis

Menu “Brasserie Romantiek”:
Aperitief: versnaperingen, koude en warme hapjes
Voorgerecht: gratin van oesters met spinazie en een champagne mousseline saus Hoofdgerecht: duiffilet met knolselder, rode kool, witloof, oesterzwammen en portosaus Dessert: fantasie van frivole framboos

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: