Rolf Sanchez brengt zijn nieuwe single ‘Darte Un Beso’ uit, in aanloop naar zijn debuutalbum ‘Mi Viaje’ dat op 27 mei verschijnt. ‘Darte Un Beso’ is een zomerse Latin geïnspireerd popsong waarin de Domincaans- Nederlandse zanger volledig Spaanstalig zingt. De zanger schreef het nummer in Miami samen met de Amerikaans- Cubaans producer Andy Clay, die ook meewerkte aan nummer 1- en dubbel Platina hit ‘Más Más Más’.

Darte Un Beso’ gaat over dat je in het moment leeft en even niet hoeft na te denken wat de consequenties zijn voor morgen. Soms vergeet ik in alle hectiek te genieten en te leven in het moment. Dit nummer is volledig Spaanstalig, terwijl mensen mij normaal kennen van Nederlands- Spaanstalige muziek. Nu de zomer eraan komt voelde dit als het perfecte moment om het volledig Spaans te doen. Op mijn aankomende album staat er ook een volledig Nederlandstalig nummer die ik speciaal voor mijn vader heb geschreven. Ik hoop zo mijn veelzijdigheid te laten zien”, aldus Rolf Sanchez.

De bijbehorende videoclip bevat een aparte twist. Rolf laat vol trots zijn nieuwe videoclip zien aan zijn vriendin, die anders reageert dan hij had gehoopt. De clip is geregisseerd door prijswinnende regisseur Dennis Lubbers die eerder video’s maakte voor grote merken als Philips en KNVB.

OVER HET ALBUM

Op het lang verwachte album ‘Mi Viaje’ (Mijn Reis) dat op 27 mei verschijnt, laat Sanchez verschillende kanten van zichzelf zien. Hij heeft ruim een jaar gewerkt aan dit album en is meer dan klaar om het nu naar buiten te brengen. Met hits als ‘Más Más Más’, ‘Pa Olvidarte’ en ‘Ven Ven’ en niet minder dan drie nummer 1 posities in de Latin Billboard ‘Tropical Songs’, uitverkochte concerten in de grootste zalen en het hoogst genoteerde Nederlands- Spaanstalige nummer ooit in de Top 40, heeft Sanchez zijn reis in dit bijzondere debuutalbum vastgelegd.

LIVE

  • 08/07/2022 - Afro-Latino Festival, Genk

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over