Roland Van Beeck werd vrijdag 11 december de winnaar van de 2de editie van The Voice Senior. Onder leiding van zijn coach André Hazes zette de gepensioneerde tatoeëerder een topprestatie neer. Als winnaar krijgt Roland niet alleen een mooie geldprijs, maar ook een contract bij Universal Music Belgium. Zijn eerste single, 'To Make My Life Beautiful' is meteen een feit.

Roland was de doodgeverfde winnaar van deze editie van The Voice Senior. Met zijn warme, diepe stem wist hij iedereen te charmeren. Toch kwam de overwinning als een echte verrassing voor hem. "Ik ben was echt overdonderd", laat Roland weten.

Voor de opname van zijn eerste single liet Roland zich omringen door het muzikale team van zijn coach André Hazes. Producers Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak doken met Roland de studio in om een bewerking op te nemen van 'To Make My Life Beautiful' van de Schotse rockartiest Alex Harvey. Het nummer was een Europese hit in 1972. "Maar dat lied is altijd in mijn gedachten blijven hangen. Daarom dat ik deze knappe song graag een tweede adem wilde geven. Ik ben erg blij met het resultaat."

Listen to 'To Make Life Beautiful'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: