Oostende maakt zich op voor de slotavond van het Filmfestival Oostende en de uitreiking van de Ensors. In aanloop van het prestigieuze gala in het Kursaal werden deze ochtend in de 'De Stad aan Zee' tientallen lopers gesignaleerd. Allen volledig verhuld in rode ‘morphsuits’.

De lopers verzamelden aan het festivaldorp aan Kinepolis waar ze de rode loper ophaalden. De groep rode lopers liep vervolgens langs de Koninklijke gaanderijen, het strand en de dijk naar het Kursaal waar ze de rode loper installeerden. Het initiatief leidde tot opmerkelijke taferelen en heel wat verbaasde voorbijgangers.

Peter Craeymeersch, artistiek directeur Filmfestival Oostende: “We mochten heel de week nationaal en internationaal talent ontvangen in Oostende. Vanavond sluiten we feestelijk af met de plechtige uitreiking van de Ensors. Daarvoor verhuist het festivaldorp van Kinepolis naar het Kursaal, dus ook de rode loper. We vonden het een fijn idee om voor deze gelegenheid Oostende te overspoelen met rode lopers, weliswaar is dat zeer letterlijk uitgedraaid.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over