Liefhebbers van de Belgische rap hebben ongetwijfeld de signature look van Rockwan met zijn turban opgemerkt in de clip van 'Pinata' .

Rockwan komt uit het Brusselse Molenbeek en is muzikaal gezien niet in een vakje te steken: hij houdt van Amerikaanse hip hop zoals Roddy Ricch, Gunna, Don Toliver, maar schuwt uiteraard ook geen Marokkaanse invloeden. Rockwan’s eigen muziek is dan ook heel divers: rauwe street rap, met Afro vibes en zelfs een vleugje pop.

Hij groeide op in een cultuur die beïnvloed werd door rap en hij heeft een grote voorliefde voorlyrics en een feeling voor sterke visuals. Als artiest schrijft hij over zijn eigen angsten, zijn overwinningen en zijn ambities. Hij is erg open en geeft zich bloot, durft en laat in zijn hart kijken. Kortom, Rockwan is authentiek.

Top Notch Belgium is erg trots om Rockwan aan het roster toe te mogen voegen. Hiermee komt hij in het geweldige team van jonge Belgische talenten zoals Zwangere Guy, Peet, Ramzi, DIKKE, Baloji, Freddie Konings, Tourist LeMC , etc.. terecht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over