In de maand november schotelt bioscoopketen Kinepolis enkele legendarische rockconcerten op een zilveren schaaltje voor. Beleef onder andere het beste van Keane en Muse op groot scherm, met een meer dan uitstekende geluidsinstallatie en in heerlijk comfortabele zetels. Om deze uitzonderlijke concerten in de allerbeste kwaliteit te beleven vanaf de eerste rij, hoef je dus niet langer uren in de rij te staan. En met de live-uitzending van Keane vanuit Berlijn op 6 november wordt de muzikale toon meteen gezet. Als dat niet als muziek in de oren klinkt.

6/11: Keane (volledig live vanuit Berlijn)

Tickets : €16,00 - €14,00 (Kinepolis Student Card). Te bekijken in alle Kinepolis complexen.

In de afgelopen tien jaar is Keane uitgegroeid tot een van de succesvolste en populairste bands ter wereld. De Britten verkochten ruim elf miljoen albums en hadden vele hits, onder meer ‘Somewhere Only We Know’, ‘Everybody’s Changing’, ‘Crystal Ball’, ... Ze gaven zevenhonderd concerten in meer dan veertig landen.

Keane heeft altijd de laatste technieken omarmd. Zo was het de eerste band die een single uitbracht op een USB-stick en was het eveneens de eerste groep die een concert live in 3D streamde. Keane staat bovendien bekend als een gepassioneerde band die live alles geeft.

Het concert ‘The Best of Keane – Live from Berlin’ brengt de liefde voor technologie en liveoptredens samen in een stad die de afgelopen tien jaar een bron van inspiratie was. Het concert in het befaamde Goya is 6 november live, in HD met surround sound, te zien.

7/11: Muse (opgenomen concert van 6 juli 2013 vanuit Rome)

Tickets : €12,00 - €10,00 (Kinepolis Student Card). Te bekijken in alle Kinepolis complexen.

Het was een gedenkwaardige avond in de Italiaanse hoofdstad, het kan zonder twijfel de meest spectaculaire show van Muse tot nu toe genoemd worden en niet in z’n minst vanwege de extravagante set. De drie schoolvrienden uit Devon nemen het publiek mee op een betoverende reis met behulp van pyrotechniek en uitgestrekte digitale schermen om hun epische playlist van twintig tracks te begeleiden, dit alles gemengd in een indrukwekkend surround sound. Muse brengt zowel nieuwe hits ten gehore uit hun meest recente studioalbum ‘The 2nd Law’, evenals klassiekers zoals ‘Uprising’, ‘Supermassive Black Hole’, ‘Time Is Running Out’, ‘Starlight’ en ‘Plug-In Baby’.

8/11: Epica (opgenomen concert van 23 maart 2013 vanuit Eindhoven)

Tickets : €12,00 - €10,00 (Kinepolis Student Card). Enkel te bekijken in Kinepolis Kortrijk met aanwezigheid van sommige bandleden.

Op 23 maart 2013 vierde één van Nederlands populairste metalbands haar tienjarig jubileum met een overweldigend concert in het Klokgebouw in Eindhoven. Op deze avond trad Epica samen met het zeventigkoppig Hongaarse Extended Reményi Ede kamerorkest en het Miskolc National Theatre koor op voor duizenden uitzinnige fans.

Dit spektakel is voor elke fan van symfonische muziek zowel op muzikaal als op visueel vlak een unieke ervaring. Deze bijzondere avond wordt in beeld gebracht alsof je zelf in het publiek staat. Het neemt je mee doorheen de carrière van Epica en meer dan ooit is de dynamiek, de intensiteit, de diversiteit en het vakmanschap van deze bijzondere band duidelijk. Er snel bijzijn is echter wel de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt. Eveneens zullen een aantal bandleden deze exclusieve première bijwonen.

15/11: Michel Sardou (opgenomen concert)

Tickets : €12,00 - €10,00 (Kinepolis Student Card). Enkel te bekijken in Kinepolis Brussel, Imagibraine, Liège en Palace Liège.

Na een triomfantelijke tour in 2013 en met een nu al dubbelplatina best-of-album, uitgebracht in oktober van dit jaar zal Michel Sardou, een van de meest geliefde Franse zangers, op 15 november te zien zijn op groot scherm. Met nummers zoals ‘Musulmanes’, ‘La maladie d'amour’, ‘En chantant’, ‘La java de Broadway’, ‘Le France’, ‘10 ans plus tôt’, ‘Je viens du sud’, ‘les Lacs du Connemara’, ‘Afrique Adieu’, ‘Mourir de plaisir’, ... brengt hij zijn grootste hits 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: