Op 21 mei heeft Sony Pictures een creatieve actie uitgewerkt in het Antwerpse Centraal Station voor de film Rocketman, een musical fantasy over Elton John die geprezen werd tijdens de wereldpremière op het Filmfestival van Cannes.

Eén van de elevator walls is voorzien van een reuzepiano van 4,5 meter breed waarop voorbijgangers de hit van Elton John Rocket Man kunnen spelen. Om spelers te helpen is er een partituur en zijn de noten op de toetsen aangebracht.

Pianovirtuoos of amateur, jong of oud, iedereen kan de nieuwe Rocketman worden. Al zal je wel over de nodige conditie moeten beschikken om deze uitzonderlijk grote piano te bespelen.

Wie het wil proberen kan vanaf 20 mei tot en met 2 juni terecht in het station van Antwerpen-Centraal.

SYNOPSIS
ROCKETMAN is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke, maar menselijk verhaal van Elton John's doorbraakjaren. De film volgt de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwightnaar de internationale superster Elton John. Dit inspirerend en universeel verhaal - de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door ster Taron Egerton – vertelt hoe een kleine jongen één van de meest iconische figuren in de popcultuur werd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over