Met twee leefwerelden die mijlenver uit elkaar liggen, wisten Robin (17) en Wannes (32) elkaar toch te vinden. Robin bekend van the Voice kids deed enkele weken terug een warme oproep, hij wilde iets gaan doen voor kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties.

Wannes is jeugdopbouwwerker en hanteert regelmatig muziek als medium in zijn jongerenwerking. Ook in zijn persoonlijke leven heeft muziek al een belangrijke rol gespeeld. Denk maar aan het nummer ‘Fly Young bird’ die hij schreef voor z’n overleden zoontje Foss. Zijn EP die uitkomt in oktober is eveneens een ideale uitlaatklep geweest in het afgelopen jaar.

Het duurde niet lang voor Wannes en Robin afspraken en ‘Oe Ist’ ingeblikt hadden. Ze speelden de cover van Brihang ondertussen al aan tal van voordeuren en voorzieningen. Om zo de mensen een hart onder de riem te steken. Ook online doet de single het goed, maar de mooie woorden van Brihang mogen nog meer worden verspreid!

Zij willen graag verder de boodschap uitdragen dat er moet gepraat worden. Het is niet altijd ‘cava’ of ‘goed.’ Meer dan ooit hebben velen het moeilijk. Een simpele babbel kan hierin wonderen doen.

Luister/download HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over