Robert Plant Presents Saving Grace feat. Suzi Dian komt naar België met hun ‘Never Ending Spring 2024’ tour! De voormalige frontman van de iconische rockband Led Zeppelin staat dit najaar met zijn nieuwe band op het podium van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Zet zondag 27 oktober alvast in je agenda. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u via livenation.be.

Robert Plant Presents Saving Grace feat. Suzi Dian werd in 2019 opgericht en is een unieke samenwerking tussen Suzi Dian (zang), Oli Jefferson (percussie), Tony Kelsey (mandoline, bariton en akoestische gitaar), Matt Worley (banjo, bariton en akoestische gitaar en cuatro) en rockicoon Robert Plant (zang). De band staat nu al bekend om zijn gevoelige arrangementen en een dynamiek die enkel geproduceerd kan worden door het samenspel van getalenteerde muzikanten. Met hun verfrissende benadering van folk en rootsmuziek nemen ze het publiek mee op een boeiende, muzikale reis. Een zeer bijzonder concert dat je absoluut niet wil missen.

Tickets voor het concert in Koningin Elisabethzaal zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u via livenation.be en kosten €150 - €125 - €114.45 - €103.55 - €92.65 - €70.85 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over