23-jarige DJ/producer enige Belg op ‘Musical Freedom’-stage van Tiësto én deelt podium met o.a. Henri PFR, Bonzai All Stars en Regi op 'The Gathering'

Robert Falcon is helemaal klaar voor Tomorrowland 2018! Op vrijdag 20 juli mag hij als enige Belg de beats doen knallen op de ‘Musical Freedom’-stage die gehost wordt door Tiësto - en naast de Nederlandse wereldster ook kleppers als Oliver Heldens en Mike Williams ontvangt - maar daar eindigt het Tomorrowland 2018-sprookje van de 23-jarige Lierenaar niet. Robert kreeg van de organisatie namelijk te horen dat hij zich ook mag opmaken voor het tweede Tomorrowland-weekend en op donderdag 26 juli verwacht wordt voor een set op 'The Gathering'. Deze gigantische kick-off party in de DreamVille van Tomorrowland zet telkens de toon voor een spetterend feestweekend en mocht vorig jaar zo'n 30.000 feestvierders uit meer dan 100 verschillende landen ontvangen. Falcon deelt op 26 juli het The Gathering-podium met o.a. Henri PFR, Bonzai All Stars en Regi.

"Dat ik net als vorig jaar opnieuw op Tomorrowland mag staan en Tiësto me bovendien als enige Belg op zijn stage programmeerde, was natuurlijk al meer dan fantastisch, maar dat ik nu ook op 'The Gathering' mag spelen in de DreamVille, maakt het gewoon helemaal 'AF'! Ik zag de voorbije jaren de waanzinnige beelden van de party en het lijkt me ongelooflijk om mee het startschot voor een onvergetelijk Tomorrowland-weekend te kunnen geven. Ik kan niet wachten!", besluit een enthousiaste Robert Falcon.

Volg Robert Falcon op Facebook @RobertFalconOfficial

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over