Met meerdere gouden en platina hitsingles, zoals 'Meneando', 'Mojito Song', 'Merengue', 'Good Times' en 'Cuba', is Robert Abigail al jaren één van de meest succesvolle dj/producers van de Lage Landen. Abigail wil nu zijn ervaring en kennis gaan delen met jonge aspirant dj's en/of producers in zijn eigen 'Robert Abigail Academy'. Talentvolle jongeren (leeftijd: 12 - 18 jaar) zullen persoonlijk begeleidt worden door Robert Abigail en krijgen, als het talent aanwezig is en zich voldoende ontwikkeld heeft, prachtige kansen aangereikt! Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 18 april kandidaat stellen door een filmpje/audiobestand van een eigen dj-set (max 15 minuten), een eigen nummer, of een remix van een bestaande track, én hun contactgegevens, te sturen naar info@robertabigailacademy.com. Op basis van deze inzendingen zal een eerste selectie gemaakt worden en op zaterdag 30 april zullen de laatste 6 kandidaten hun kunnen tonen, tijdens een live dj-set in Media Markt Wilrijk. Een vakjury zal nadien de finale selectie naar de eerste 3 "studenten" van de 'Robert Abigail Academy' maken.

BEKIJK HIER de oproep van Robert Abigail!

"De jeugd van tegenwoordig is al lang niet meer bezig met gezelschapsspelletjes, kampen bouwen, knikkeren of op straat spelen.... Nee, ze willen weten hoe een mengpaneel werkt, wat virtual dj is en berekenen minutieus hoeveel geld ze kunnen uitgeven aan een flashy koptelefoon. In de 'Robert Abigail Academy' wil ik talentvolle jeugd begeleiden en ze de kans geven zich te ontwikkelen. Ik wil hen op een leuke, maar gestructureerde manier laten kennismaken met heel het dj/producer gebeuren. Ze krijgen ieder een jaar lang begeleiding in de studio, workshops digitaal, vinyl en productie, (social)mediatraining, guest mix(es) in mijn podcasts/radioprogramma's...the sky is the limit als het talent aanwezig is en zich voldoende ontwikkeld heeft. Zelfs een voorprogramma spelen op één of meerdere van de events waar ik geboekt sta, mee touren als supported act in het buitenland, of een eigen hitsingle in de charts, zijn opties voor deze lucky few" , aldus Robert Abigail.

Wil je kans maken op een plaats in de 'Robert Abigail Academy'?

Zend dan een filmpje/audiobestand in van een eigen dj-set (max 15 minuten), een eigen nummer of een remix van een bestaande track. De stijlen kunnen variëren van House, Deep House en EDM, tot Progressive, Tropical, etc. Mail je inzending via een private link (soundcloud, hearthis, dropbox) en je contactgegevens naar info@robertabigailacademy.com. (Leeftijd: 12-18 jaar)

Inzenden kan tot en met maandag 18 april 2016!!

Op vrijdag 22 april zullen de laatste 6 kandidaten verwittigd worden. Deze 6 kandidaten worden meteen ook uitgenodigd om op zaterdag 30 april hun kunnen te tonen, tijdens een live dj-set (max 15min) in Media Markt Wilrijk. Nadien zal een vakjury beslissen wie de eerste 3 "studenten" worden van de 'Robert Abigail Academy'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: