Robbie Williams geeft met zijn nieuwe nummer 'It's Great To Be a Cat' een nieuwe stem aan ’s werelds meest beroemde kat: Felix. De nieuwe single van Robbie beleeft vandaag zijn première in een film, die onderdeel is van een gelijknamige campagne die in heel Europa live gaat om het leven van katten te vieren. Geïnspireerd op Robbie's eigen katten en de capriolen van zijn viervoetige tegenspeler treedt de superster op als co-star naast het iconische karakter van de kat Felix.

Het bijzondere duo wordt gefilmd terwijl ze zich als team klaarstomen voor de première van hun bijzondere co-productie. In de videoclip speelt Robbie de tweede viool van Felix, terwijl hij probeert de ‘CATchy earworm’ op te nemen.

Image

"The cat is out of the bag: ik ben de nieuwe stem van de kat Felix. Ik ben al jarenlang een grote fan van katten. Zo heb ik door de jaren heen talrijke katachtige vrienden gehad en na het bestuderen van hun fascinerende gedrag kan ik met volle overtuiging zeggen: It's Great to Be a Cat”, aldus Robbie Williams.

Het nieuwe nummer van Robbie – te beluisteren op FelixEnRobbie.be - beschrijft hoe onze geliefde huisdieren er in slagen hun beste leven te leiden, precies zoals Felix.

“Met Robbie beschikken we over het ultieme alibi om naast de alom geliefde Felix, die nog altijd een uniek en gevierd internationaal figuur is ons uitgebreide assortiment kattenvoer in de schijnwerpers zetten. Door deze ‘ingrediënten’ te combineren met topartiest Robbie Williams hebben we een succesformule in handen. Robbie en Felix twee unieke en eigenzinnige karakters vormen samen een ‘perfect match’”, aldus Fabio Degli Esposti, marketing director voor Nestlé Purina Europe.

Nieuwe Felix-reclamespot vanavond exclusief live op FelixEnRobbie.be

De lancering van deze unieke co-productie markeert ook de première van Felix' nieuwste reclamespot, die vanaf 18:00 uur exclusief op YouTube te zien zal zijn. Ook zal de campagne te zien zijn via de social kanalen.

Het nieuwe nummer van Felix en Robbie Williams kan worden gestreamd op FelixEnRobbie.be.

Over Felix

Felix® heeft een uitgebreid assortiment in portiezakjes en smakelijke snacks. Alle maaltijden in het gevarieerde Felix® assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. De Felix® maaltijden bevatten alle eiwitten, vitaminen en mineralen die een gezonde kat nodig heeft om voor 100 procent in zijn dagelijkse behoeften te voorzien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over